fbpx

Marketing Hero

Eksklusivt for IVN medlemmer

Du er kun få klik fra at booste din forretning og få den hjælp du har brug for

Jeg har MAX 20 pladser ad gangen.

Du er næsten en Marketing Hero

Jeg glæder mig til at gøre dig til en Marketing Hero. Jeg holder dig i hånden når det er nødvendigt, skubber når du har brug for det og hjælper dig når det ser sort ud og teknikken driller. Priserne herunder gælder specielt for dig der er medlem af IVN netværket.

Alle priser er ekskl. moms og fornys automatisk hver måned. Ikke brugte timer ruller ikke med over i næste måned. HVis du har nogle spørgsmål så er jeg kun en mail væk.

Hvad får du og hvad kan du bruge Marketing Hero til?

Til alle IVN Marketing Heros, medfølger et gratis telefon møde, hvor vi kortlægger hvad du gerne vil have hjælp til. Så lægger vi sammen en plan.

Det vigtigste element i Marketing Hero konceptet er at jeg du får mig. Ikke en praktikant, eller en anden person end den du har snakket med. Der er kun mig og det er også derfor jeg maksimalt tager 20 Heros ind, som partnere ad gangen. Det vil sige at når jeg er booket åbnes der først igen når en forlader os.

Det gør jeg af den simple grund, at jeg selv hgar prøvet et utal af gange at lave en aftale med et større firma og når så arbejdet skal udføres eller rådgivningen bruges så er det ikke den samme person, som jeg havde talt med. Det synes jeg er forkert og irriterende. Derfor er Marketing Hero programmet personligt.

Hvad kan du så bruge mig til

Det bestemmer du faktisk. Nogle bruger mig til rådgivning og koncept udvikling i deres forretning. Andre til at udfører arbejdet for dem, fordi de hellere vil lave noget andet. Uanset hvordan du bruger mig, så er min opgave at gøre dig så selvkørende, som muligt. Jeg vil med andre ord hjælpe med at uddanne dig og hjælpe dig til ikke at begå en masse fejl.

Konkret kan du f.eks. bruge timerne til

– Rådgivning og Strategi
– Coaching – Ham du ringer til når hovedet brænder, teknikken driller eller du bare ikke føler du kan komme videre
– Hjælp til branding af dig som person eller din virksomhed
– Linkbuilding og Søgemaskine optimering
– Facebook annoncer
– Facebook Lead annoncer (Indsamling af emails)
– Opsætning af Mail Flows eller andet teknisk
– Nyhedsbreve
– Adwords annoncering
– Google My Business

Du kan naturligvis bruge timerne til andre ting også. Det kan være webinar software eller en helt andet ting, som du har brug for hjælp til. Kan jeg klare opgaven hjælper jeg med den, også selvom det ikke lige er relevant for markedsføring.

Det er nemt og lige til

}

Hjælp til markedføring

Få personlig hjælp til en brøkdel af prisen det normalt vil koste. Lad mig hjælpe dig med Coach, sparringspartner eller, som den teknik nørd du aldrig har haft adgang til.

T

Billig månedligt abonnement

Du sparer ca. 40% på mine timer når du køber dem på abonnement.

R

Kontante fordele

Hvis du har brug for flere timer kan du købe dem til samme fordelagtige pris

Alle spørgsmål er velkomne

Hos mig kan du spørge om alt. Jeg hjælper dig til at forstå selv de små tekniske ting, som har drillet dig.